EXPERIÈNCIA I TECNOLOGIA 
 

Tradició i profesionalitat

Màquina d'impressions i acabats Heidelberg Màquina d'impressions i acabats Heidelberg

El 1924, dos germans visionaris, Melcior i Severiano Maeztu Tolosa, van donar vida a la nostra empresa Gràfiques Fènix. Aquests dos emprenedors, amb les seves habilitats en caixista i minervista, van fundar un modest taller, un projecte que es convertiria en el fonament d' una empresa de renom al món de les impressions en general a Barcelona.

No obstant, no va ser fins a la dècada dels seixanta que el taller va experimentar una expansió significativa, gràcies a la visió comercial i l'empenta de Germán Maeztu, un altre membre de la família. Germán comprenia a la perfecció les demandes de la impressió comercial i publicitària de l'època, cosa que li va permetre establir sòlids llaços empresarials amb altres líders del sector. Aquestes aliances van consolidar Gràfiques Fènix com una de les empreses de serveis gràfics més fiables i respectades a nivell nacional durant les dues dècades que van seguir.

Els valors d'excel·lència i compromís amb la qualitat que Germán Maeztu va instaurar segueixen sent la pedra angular de la nostra empresa Gràfiques Fènix.

 

LA NOSTRA DEDICACIÓ I COMPROMÍS AMB EL CLIENT ÉS LA NOSTRA MILLOR GARANTIA

Actualment, com a hereus, ens hem esforçat per seguir els passos de Germán Maeztu, enfortint les sinergies existents i forjant noves aliances empresarials. Per això, hem realitzat inversions constants en tecnologia i hem mantingut un diàleg obert i constructiu amb els clients, per tal de complir sempre les seves expectatives en el millor resultat del producte imprès final.

Aquests esforços han donat lloc a un parc de maquinària que és el més complet a la història de la nostra empresa. Amb més de quaranta cossos d'impressió estratègicament ubicats a tota l'àrea metropolitana de Barcelona, ​​equips especialitzats en manipulació, plastificat i acabats d'alta qualitat, i l' última tecnologia en impressió digital, estem plenament compromesos a oferir un servei de excel·lència.

LA NOSTRA MISSIÓ

La nostra missió és clara: lliurar serveis d'impressió que reflecteixin la qualitat, la serietat i la dedicació que ens ha caracteritzat al llarg dels anys, ja que cada projecte que emprenem s'executa amb l'únic objectiu d' obtenir l'excel·lència.