TOTS ELS MITJANS GRÀFICS AL TEU SERVEI

 
 

Experts en Arts Gràfiques

Al món gràfic, l' optimització de recursos és essencial per garantir resultats d'alta qualitat i eficiència en els projectes. A la nostra empresa, Gràfiques Fènix, gràcies a l'experiència adquirida, hem entès que comptar amb una sòlida base de recursos, és un factor fonamental per aconseguir un procés fluid i exitós en la producció gràfica.

Impressió offset/digital

La impressió offset garanteix la màxima qualitat i detall en qualsevol tipus de treball i suport. Ideal per a grans volums de treball, combinada amb els processos d'acabat final, pot proporcionar un resultat únic del teu projecte.
La impressió digital, indicada si necessites els teus originals impresos ràpidament, petites produccions o treballs personalitzats. La seva evolució és constant i en molts projectes és una alternativa que supera a la producció offset per la seva versatilitat, qualitat i varietat en els suports.

Les nostres especialitats

Som experts en la producció de qualsevol producte gràfic:
 • papereria corporativa
 • targeteria
 • sobres especials
 • revistes i fullets
 • encuadernacions
 • talonaris i tickets
 • packaging
 • catàlegs i llibres
 • rotulació

Acabats

També realitzem tota classe d'aplicacions per a un major valor afegit durant qualsevol part del procés de producció: 

 • vernissos i UVIs
 • standings
 • retlleus, termoretlleus
 • letterpress, retlleus en sec
 • stampings, laminats, plastificats
 • serigrafia
 • encunyats, engomats

Carteleria digital

Disposem de plotters de gran format en impressió digital i així mateix fem treballs de retolació, roll-ups, posters, corporis, retolació de vehicles, esdeveniments, senyaletica i vinils de tall. Tot això en una gran varietat de suports, adaptant-nos a qualsevol requisit del treball.

Disseny i preimpressió

Fes realitat les teves idees, el teu projecte. El nostre equip de dissenyadors et pot assessorar. Som especialistes en la creació i adaptació de qualsevol tipus de continguts. Text, imatge i vídeo, i en qualsevol suport. Si no et vols preocupar dels detalls tècnics, adaptem el teu treball als requisits de producció. Elaborem les arts finals de qualsevol treball, els arxius digitals de qualsevol projecte gràfic, complet, adaptat i certificat perquè el puguis modificar o tornar a imprimir en el futur. I si tambien ho necessites podem proporcionar-te renders i mock-ups de les teves idees per a tenir una visió els més real possible del teu projecte abans de realitzar-lo.


Un dels recursos fonamentals en el nostre sector és el capital humà, per això, comptem amb un equip de professionals compromesos, des de dissenyadors gràfics fins a operadors de maquinària especialitzada. La formació constant i el desenvolupament d'habilitats són elements clau en el nostre enfocament, ja que creiem que el coneixement actualitzat és un recurs valuós que impulsa la innovació i la qualitat en cada projecte.

A més, en Gràfiques Fènix, donem gran importància a la tecnologia. La nostra inversió en equips d'impressió i preimpressió d'última generació ens permet oferir solucions d'alta precisió i qualitat. La tecnologia avançada és un recurs crucial que ens permet complir amb els estàndards de la indústria i satisfer les expectatives dels nostres clients.

PENSEM EN TOT PER A REALITZAR EL MILLOR PRODUCTE IMPRÈS AMB LA SOLUCIÓ I QUALITAT ÒPTIMA


 

GRANS GESTIONS

La gestió eficient dels materials és un altre component clau en els nostres recursos. Treballem de manera sostenible, seleccionant acuradament els substrats i tintes per a minimitzar el desaprofitament i l'impacte ambiental. Això no tan sols és beneficiós per al medi ambient, sinó que també ajuda a reduir els costos i millorar l'eficiència en la producció.

També gestionem projectes de manera garantida, ja que els treballs es completen a temps i dins del pressupost, això gràcies a la capacitat que tenim per a coordinar i planificar projectes d'impressió de manera efectiva.
Gràfiques Fènix estem compromesos amb l'excel·lència i la satisfacció del client, utilitzant els nostres recursos de manera eficaç per a oferir solucions gràfiques de la més alta qualitat.