la teva empresa

d'arts gràfiques

Barcelona

 
 

Solucions en impressió i disseny

Impressió digital en gran format Impressió digital en gran format

 A la millor impremta digital a Barcelona, ​​Gràfiques Fènix oferim una àmplia gamma de serveis d'impressió general, disseny, preimpressió i maquetació, a través d'un tracte formal i professional.

Podeu comptar amb nosaltres per a totes les vostres necessitats d' impressió d'alta qualitat en qualsevol projecte, ja sigui per a la vostra empresa, esdeveniments especials o necessitats personals. El nostre personal experimentat, a més de donar-li una atenció personalitzada, es dedicarà a lliurar-vos els resultats que està buscant en cada projecte que abordem.

 

IMPRENTA DIGITAL A BARCELONA I LA UNIÓ EUROPEA

Especialitzats en qualsevol projecte  d'impressió en general, el que significa que estem preparats per cobrir una àmplia varietat de necessitats d'impressió, sense importar la mida o la complexitat del projecte. A Gràfiques Fènix, podem dur a terme des de petits projectes, fins a grans produccions, utilitzant sistemes d'impressió que puguin garantir la qualitat i la consistència a cada treball.

Oferim en qualsevol treball la nostra esperiència en preimpressió, ja que és un pas fonamental en qualsevol projecte d'impressió. En aquesta etapa de producció, ens encarregarem d'optimitzar els vostres arxius, assegurant-nos que estiguin llestos per a la impressió i que els resultats siguin impecables.

A més d' oferir els nostres serveis d'impressió a Barcelona, tenim clients que ens prefereixen a tota la Unió Europea. Hem establert relacions sòlides amb clients a diferents països, i estem preparats per satisfer les seves necessitats d'impressió sense importar la seva ubicació. Ens encarregarem de fer arribar la seva comanda a qualsevol punt de la Unió Europea en el termini acordat.

LA SEVA EMPRESA DE CONFIANÇA

Sense importar si necessiteu impressions personalitzades, material publicitari, llibres, revistes, etiquetes, packaging o qualsevol altre projecte d'impressió, a Gràfiques Fènix us podem donar les solucions pertinents com la vostra empresa de confiança. A més, ens comprometem a complir terminis de lliurament establerts.

A la secció de contacte trobareu els mitjans de comunicació disponibles per fer-nos arribar els vostres dubtes, inquietuds o suggeriments. Li respondrem el més aviat possible.

Aquest web està finançat per la Unió Europea - Next Generation EU